maandag 13 augustus 2007

Opmerkelijke gebeurtenissen

Tijdens onze Griekse week hebben zich soms onverwachte zaken voorgedaan die niet binnen een hokje te plaatsen zijn.Weten jullie nog :

dat G ineens na een dag spelen onze muziekgroep komt binnenvallen. Met haar verschijning en schitterende vioolspel heeft ze direct mijn hart gestolen.

dat Ton iedere dag terugrijdt naar Tiel om daar te slapen; toch is hij altijd weer op tijd in de workshop.

dat Annes met een overdonderende slagwerksolo van 5 minuten laat zien dat hij een zeer ervaren drummer is (gelukkig is er een opname van); vlak na de Buitenkunst weken is hij wederom vader geworden van een gezonde dochter Evi !

dat Marja met het grootste gemak overschakelt van saxofoon naar trompet en dat vooral haar trompetsolo's veel vragen van haar lippen die enkele weken geen trompet meer hadden aangeraakt. Wat heb ik (Wietze) genoten van de discussiesolo's met jou Marja !

dat Joost naast een indrukwekkende basklarinet ook nog twee klarinetten bespeelde (twee toonsoorten). Vooral kinderen en jongeren waren erg nieuwsgierig naar deze instrumenten; dat biedt hoop voor de toekomst.


Dat Hieke prima accordeon speelt maar daarnaast ook een zangeres is met een mooie toonvaste stem.

Dat Rick "in het geniep" met een klein apparaatje veel repetitienummers digitaal heeft vastgelegd waardoor we er nu weer naar kunnen luisteren.
Dat we zo hebben genoten van Ines dat we dat even wilden vieren: Dorothee is er met alle plezier voor op en neer naar Elburg gereden.

Dat 4 violen veel meer volume geven dan 1 viool.


Dat Wietze een weegschaal naast zijn caravan had gezet waar iedere dag veel gebruik van werd gemaakt. De stelling luidde: wie een kilo is afgevallen is verliefd. De meeste wegers waren echter flink aangekomen gedurende de week.

Geen opmerkingen: